וואו, עבר המון זמן מהמתכון האחרון. בהחלט הגיע הזמן למתכון חדש.

והמתכון להפעם הוא ריבועי השוקולד-קוקוס הקפואים האלה, שהם מפנקים במיוחד בימים חמים אלו.

שומרים אותם במקפיא, ובכל פעם שהחשק והחום עולים, פותחים את המקפיא ומתענגים על ריבועון חמוד כזה.

ואתם יודעים מה השוס האמיתי?

הקלות שבהכנה. וגם העובדה שיש במתכון רק 6 מרכיבים.

זהו, אין לכם תירוצים לא להכין אותם. אז קדימה!

ריבועי שוקולד-קוקוס קפואים

חומרים:

כוס חמאת שקדים (אפשר להחליף בכל חמאת אגוז אחרת, ואז תתתקבל תוצאה מעט שונה וטעימה)

1/3 כוס שמן קוקוס במצב צבירה נוזלי

1/4 כוס קקאו איכותי

1/4 כוס מייפל טבעי

1/2 כפית מלח

כפית תמצית וניל איכותית

אופן הכנה:

בקערה במערבבים את חמאת השקדים ושמן הקוקוס עד לאחידות.

מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לאחידות.

את התערובת משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה (אני השתמשתי בתבנית מרובעת של 20 על 20) ומיישרים בעזרת מרית.

שמים במקפיא להתייצבות של שעה לפחות.

מוציאים מהמקפיא ופורסים לקוביות.

שומרים במקפיא.