אז פתאום מתחשק לכם לאכול עוגיות.

אבל אין לכם כוח להשקיע.

אתם רוצים עוגיות כאן ועכשיו.

בלי המון חומרים, בלי להמתין יותר מדי.

אתם יודעים מה? יש לי בדיוק מה שאתם מחפשים!

עוגיות שיבולת שועל מארבעה מרכיבים – כל כך קלות להכנה, טעימות, מספקות ומשמחות.

ואם תשתמשו בשיבולת שועל ללא גלוטן, הן אפילו יתאימו למי שנמנע מגלוטן. שווה!

עוגיות שיבולת שועל טבעוניות מארבעה מרכיבים

120 גרם שיבולת שועל

60 גרם חמאת בוטנים טבעית

100 גרם סירופ מייפל אמיתי

2 כפיות אבקת אפייה

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות

מערבבים את כל החומרים.

מכדררים לכדורים קטנים ומשטחים מעט על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

אופים עד להזהבה, כ-10 דקות.

מניחים להתקרר לגמרי לפני שמנתקים מנייר האפייה