אמור להיות פה חורף.

אז נערכתי ואפיתי עוגיות שכיף לנשנש לצד קפה חם כשבחוץ סוער וגשום.

אבל לא נורא, גם במזג אוויר כזה כיף לאכול אותן.

ואתם יודעים מה?

גם כיף לאפות אותן.

כמה מצרכים, גלגול עוגיות ולתנור.

העוגיות האלה רכות ועדינות ומתקתקות במידה.

פשוט תענוג.

עוגיות שוקולד לבן ואגוזי לוז טבעוניות

חומרים:

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס רסק תפוחים

1/3 כוס שמן

1 כף גדושה חמאת אגוזי לוז

1/3 1 כוס קמח

קורט מלח

1/2 כפית סודה לשתייה

1/3 כוס שוקולד צ'יפס לבנים טבעוניים או שוקולד לבן טבעוני קצוץ גס

1/3 כוס אגוזי לוז קצוצים גס

אופן הכנה:

לחמם תנור ל-170 מעלות.

לערבב בקערה את הסוכר, הרסק, השמן וחמאת אגוזי הלוז.

להוסיף את הקמח, המלח והסודה לשתייה ולערבב.

להוסיף את השוקולד והאגוזים עד להטמעה.

להכניס את הקערה ל-10 דקות למקפיא.

לגלגל לכדורי פינג פונג קטנים, להניח במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולמעוך מעט.

לאפות 12 דקות.

להניח להתקרר לגמרי לפני שמנתקים אותן מהתבנית.