אז למה בעצם אני מעבירה סדנאות?

יותר ויותר אנשים בוחרים לשנות את אורח חייהם ובוחרים להפחית בצריכת מוצרים מהחי או בתזונה טבעונית מלאה. הידעתם שבישראל אחוז הטבעונים ביחס לאוכלוסייה הוא הגבוה ביותר בעולם? הסיבות לבחירה זו שונות ומגוונות - יש אנשים שבוחרים כך מטעמי בריאות, יש שמטעמי מוסר, אקולוגיה, קיימות ועוד - אך המשותף לכולם הוא השינוי בתזונה ולעיתים שינוי בעוד תחומים.

האם זה אומר שמי שבחר בשינוי זה צריך לוותר על מטעמים, על עוגות וקינוחים? ממש ממש לא! בימינו אפשר למצוא לא מעט מקומות שמציעים דברי מתיקה טבעוניים וגם לא מעט מתכונים, חלקם טובים יותר וחלקם פחות.
כחלק מאהבתי לאוכל בכלל ולעולם האפייה בפרט החלטתי להעביר סדנאות ללימוד אפייה טבעונית כדי שכולם יוכלו לאפות מאפים טבעוניים טעימים ופשוטים בלי צורך בחומרי גלם מוזרים או במכשירים מסובכים.

כרגע הסדנה שאני מעבירה היא סדנה לאפייה טבעונית בסיסית, ובה אנחנו לומדים להכין כמה מאפים פשוטים מאוד אך גם טעימים מאוד. הסדנה הזאת היא צוהר הן לעולם האפייה והן לטבעונות, ואף שהמתכונים פשוטים, הם ורסטיליים מאוד ואפשר לשחק איתם וליצור מהם אינספור מאפים שונים.

אני מאמינה שאפייה לא צריכה להיות דבר מסובך או בלתי נגיש, ובעצם היא יכולה להיות דבר פשוט למדי – כן, כן, אפילו אפייה טבעונית - בעזרת הדרכה נכונה ומתכונים מוצלחים כל אחד יכול להצליח לאפות בעצמו מאפים קלים להכנה, נפלאים ומפנקים. וכך אני מפיצה את בשורת האפייה הטבעונית עוד ועוד כדי שתגיע לכמה שיותר אנשים.

הסדנאות הן מעשיות לגמרי, וכל משתתף מכין את המאפים שלו בעצמו מאלף עד תיו ובסוף הסדנה לוקח אותם הביתה כדי להתגאות במעשה ידיו ולהתפנק. כל משתתף מקבל גם חוברת מתכונים מפורטת כדי שיוכל לאפות גם בבית בקלות ובנוחות  ואת שירותיי כמעין עזרה טכנית באפייה.

הסדנאות הן אינטימיות, מספר המשתתפים בהן מצומצם, כדי שכל משתתף יוכל לקבל מענה אישי וללמוד בצורה המיטבית. הן נערכות בבית שלי ברחובות או בבתים מארחים. אז אם אתם מעוניינים להשתתף בסדנה או לארח אתם מוזמנים ליצור איתי קשר ואחזור אליכם בהקדם.

עוגיות טבעוניות
אנא הזן את השם שלך.
אנא הזן הודעה.