לעוגיות סנדוויץ' במילוי ריבת תות יש ניחוח של ילדות. הן העוגיות שאני חושבת עליהן כשבא לי משהו פשוט של פעם. וזה שהן של פעם בכלל לא אומר שהן לא מתאימות גם לימינו, כי אם משתמשים בחומרים טובים, הן יוצאות מושלמות ומפנקות.

אמנם הן לא העוגיות הכי מהירות להכנה, אבל הן גם לא גוזלות יותר מדי זמן ולגמרי שוות את העבודה. מה גם שתמיד אפשר להשתעשע וליצור עוגיות בכל מיני צורות כיפיות (זה הזמן לחפש איפה שמתם את הקורצנים החמודים שקניתם ולא ידעתם מה לעשות איתם).
אני כבר הדלקתי תנור 😁

חומרים:
20 גרם שמן קוקוס מומס
70 גרם שמן קנולה
100 גרם אבקת סוכר
60 גרם רסק תפוחים לא ממותק
280 גרם קמח
קורט מלח
ממרח כלשהו
אבקת סוכר לקישוט

אופן הכנה:
בקערה מערבבים את שני סוגי השמנים, אבקת הסוכר (כדאי לנפות אותה) ורסק התפוחים לבלילה אחידה.
מוסיפים קמח ומלח וממשיכים לערבב. בשלב מסוים תצטרכו לעבור לעיבוד ידני.
כשהבצק אחיד (זהירות מעיבוד יתר!) משטחים לצורת פיתה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
בינתיים מחממים תנור ל-180 מעלות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח.
קורצים עיגולים. במחצית מהעיגולים יוצרים חור במרכז בעזרת קורצן קטן (כשנתקעתי פעם בלי קורצן קטן, השתמשתי בפקק של בקבוק 🙃).
אופים כ-10 דקות עד הזהבה קלה ומצננים.
על העוגיות המחוררות מפדרים אבקת סוכר בעזרת מסננת קטנה. ועל העוגיות השלמות מזלפים ממרח לבחירתכם.
מרכיבים את העוגיות: מכסים כל עוגייה שלמה בעוגייה מחוררת ומפודרת ומצמידים בעדינות.