עוגיות לימון פריכות

חומרים:

1/2 2 כוסות קמח

1/2 1 כוסות סוכר

2 כפיות סודה לשתייה

1/4 כפית מלח

2 כפיות גרידת לימון

3/4 כוס שמן קנולה

1/2 כוס מיץ לימון

2 כפיות תמצית וניל

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח, הסודה לשתייה וגרידת הלימון.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

בעזרת כפית יוצקים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

חשוב מאוד לרווח מאוד בין העוגיות, אחרת תקבלו עוגיית ענק (שזה נחמד, אבל לא מה שהתכוונו להכין 🙂

אופים 12-14 דקות עד הזהבה קלה.