עוגיות דאבל שוקולד ופירות יער
עוגיות שוקולד פריכות-נימוחות עם שוקולד צ'יפס ופירות יער.
שילוב מושלם של מתיקות וחמצמצות.
בעצם כל מה שצריך בחיים האלה 🙂
שימו לב שאין צורך להפשיר את הפירות הקפואים, אלא רק להפריד אותם זה מזה אם הם נמצאים בגוש.
עוגיות דאבל שוקולד ופירות יער טבעוניות
חומרים:
3/4 2 כוסות קמח
כוס סוכר חום בהיר
3/4 כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר חתוך גס
1/4 כוס קקאו איכותי
1/2 כפית סודה לשתייה
כפית אבקת צ'יה או פשתן
קורט מלח
2/3 כוס שמן
1/2 כוס חלב סויה
3/4 כוס פירות יער קפואים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים קמח, סוכר, שוקולד צ'יפס, קקאו, סודה לשתייה, אבקת צ'יה או פשתן ומלח.
מוסיפים את השמן והחלב ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את פירות היער ומערבבים לפיזור בתערובת.
יוצרים כדורים בערך בגודל של כדור פלאפל ומניחים במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים כ-14 דקות עד שהשוליים מתקשים.
מניחים להצטננות מוחלטת לפני שמנתקים מנייר האפייה.